Vilka argument har ditt företag för att träna mer på försäljningtekniker?

Det här är min kompis Shafi som arbetar som entrévärd på ett hotell i stadsdelen Deira i Dubai. En härlig person som alltid har ett leende och en high five över för de han möter. På vilket sätt är det försäljning? Jo, han ger mig en bra och positiv känsla vilket också påverkar min totala upplevelse och sättet jag berättar för andra om hotellet. Försäljning i dag skiljer sig från hur försäljning såg ut igår. Exempelvis är det många medarbetare som inte riktigt ser sin roll i försäljningsprocessen eller hur deras arbete faktiskt påverkar kundens totala upplevelse av företaget. En ökad samsyn om vad försäljning är ökar oftast effektiviteten, både i det interna som externa arbetet.

En uttalad och tydlig säljprocess leder alltid till bättre affärer, det bara är så, oavsett om det handlar om Sverige eller en internationell marknad. För att lyckas gäller det att ha koll på din affär och de val du behöver göra för att skapa rätt förutsättningar för en framgångsrik försäljningsutveckling. Det kan handla om hur du prioriterar säljtid, väljer ut dina kunder, hur du strukturerat förbereder och genomför kundmöten till hur du skapar smartare argumentation och förhandlar för ditt företag. I slutändan handlar det om affärer, att öka försäljning, förbättra marginaler eller kapa säljkostnader genom att arbeta effektivare.

Gate 88 genomför allt från inspirationsföreläsningar, öppna sälj och förhandlingsutbildningar där du delar kunskap och upplevelser med andra företag till konkreta företagsanpassade utbildningar och individuell coaching.

Under utbildningarna dyker vi ner i hjärtat av säljprocessen och tar oss igenom de olika stegen: Prioriteringar, kunder, intresseväckare, kundmötet, frågemetodiker, att identifiera dina kunders behov och hur du kopplar dessa till din produkt eller tjänst som sedan leder till lyckosamma avslut.

Vad är ni nyfiken på och vilka argument har just ni för att träna mer på försäljning?

Vill ni vet mer hör av dig till peter.karlsten@gate88.se alt mobil: 070 334 47 03

Välkommen

Peter Karlstén CEO Gate 88.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *