Exportaffärer

Förutom det rent strategiska har Gate 88 ett högre fokus på själva genomförandet i en exportaffär. Många års erfarenheter från exportaffärer har lärt oss att det är just i genomförandet som många företag kämpar. Många underskattar tiden det tar och saknar ofta insikt om sociala regler och hur man gör affärer i olika kulturer.

Det är här Gate 88 kommer in. Målet är skapa effektiva och fungerande verktyg som maximerar möjligheterna för er att lyckas med era exportaffärer och försäljnings-processer.

Vi har lärt oss att en konkret GO-TO-MARKET gör skillnad. En tydlig handlingsplan där alla i värdekedjan delar samma syn om hur arbetet ska genomföras. När det ska göras, hur det ska göras och vem som ska göra det.

När kontaktar man Gate 88?

Har ni en produkt eller tjänst som ni tror har en marknad utanför Sverige men är osäkra på hur ni ska gå till väga.

Söker ni distributörer eller nya säljkanaler för era produkter?

Behöver ni hjälp att upprätta en fungerande distributörsprofil. Vilka förväntningar är rimliga och vilka kritiska delar avgör framgång?

Hur kan man skapa rätt uppmärksamhet för sin produkt i en konkurrensutsatt marknad. Hur hanterar man tuffa och svåra konkurrenter i samma marknad?

Hur lär man sig validera och avslöja bra eller dåliga kunder, finns det tips, tricks eller knep som fungerar bättre an andra?

Interimuppdrag inom försäljning och export

Behöver ni konkret hjälp med att sälja in eller lansera era produkter till en potentiell kund eller marknad. Vårt koncept Sales support gör att ni snabbt kommer igång med er försäljning och samtidigt får tillgång till hela vårt internationella affärsnätverk av människor som älskar att göra affärer.