EXPORTAFFÄRER

Förutom det rent strategiska har Gate 88 ett högre fokus på själva genomförandet i en exportaffär. Många års erfarenheter från exportaffärer har lärt oss att det är just i genomförandet som många företag kämpar. Många underskattar tiden det tar och de saknar ofta insikt om sociala regler samt hur man gör affärer inom olika kulturer. Det är här Gate 88 kommer in. Målet är skapa effektiva och fungerande verktyg som maximerar möjligheterna för er att lyckas med era exportaffärer och försäljnings-processer.

Vi har lärt oss att en konkret GO-TO-MARKET gör skillnad. En tydlig handlingsplan där alla i värdekedjan delar samma syn om hur arbetet ska genomföras. När det ska göras, hur det ska göras och vem som ska göra det.

När kontaktar man Gate 88?

    När ni har en produkt eller tjänst som ni tror har en marknad utanför Sverige men är osäkra på hur ni ska gå till väga.

    När ni behöver hjälp att upprätta en fungerande distributörsprofil. Vilka förväntningar är rimliga och vilka kritiska delar avgör framgång?

    När ni är osäkra på hur man skapar rätt uppmärksamhet för sin produkt i en konkurrensutsatt marknad. Samt hur man hanterar tuffa och svåra konkurrenter i samma marknad.

    När ni söker ni distributörer eller nya säljkanaler för era produkter.

    När ni vill lära er hur man validera och avslöjar bra eller dåliga kunder, finns det tips, tricks eller knep som fungerar bättre an andra?

    När ni vill veta mer om interimuppdrag inom försäljning och export.

Behöver ni konkret hjälp med att sälja in eller lansera era produkter till en potentiell kund eller marknad? 
Vårt koncept Sales support gör att ni snabbt kommer igång med er försäljning och samtidigt får tillgång till hela vårt internationella affärsnätverk av människor som älskar att göra affärer.

SAMARBETSPARTNER EXPORTAFFÄRER

Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi både säkrare och fler lönsamma exportaffärer.
Vill ni veta mer, ring 070 334 47 03 alt. maila peter.karlsten@gate88.se

Våra samarbetspartner

SEK samarbetspartner Gate 88
Almi samarbetspartner Gate 88
EKN samarbetspartner Gate 88