VÅRA MEDARBETARE

Peter Karlstén CEO Gate 88

PETER KARLSTÉN CEO

Peter Karlstén har över tjugofem års erfarenhet från försäljning i ett antal olika branscher, som säljare, säljchef, exportchef och inom internationell försäljning och affärsutveckling. Han har ett brett kontaktnät såväl nationellt som internationellt, samt gedigen kunskap om hur man tar sig fram och skapar framgång inom olika affärskulturer.

Peter Karlstén kan beskrivas som en orädd och engagerad estradör, med unik förmåga att få människor att våga utmana sig själva.

peter.karlsten@gate88.se

+4670 334 47 03

 

Torbjörn Gunnarsson VP Sales Gate 88

TORBJÖRN GUNNARSSON VP SALES

Torbjörn Gunnarsson har över 20 års erfarenhet från att skapa goda relationer på den internationella scenen. Torbjörn kommer närmast från en roll som Export Sales Manager där han främst arbetat med distributörsuppbyggnad och utveckling av internationella affärer. Marknader Torbjörn verkat i är bl.a. Asien/Pacific, Mellanöstern, Nordamerika och Västeuropa.

Torbjörn har ett gediget kontaktnät och ett rykte om sig att vara trygg och metodisk i de utmaningar han står inför. Torbjörn är en stark resurs för Gate 88 i ambitionen att möta och överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

torbjorn.gunnarsson@gate88.se

+4670 538 16 14

 

Fabian Karlsten Sales manager Gate 88

FABIAN KARLSTÈN SALES MANAGER

Fabians styrkor ligger inom försäljning och kundbemötande. Med en gedigen erfarenhet som säljare och avdelningsansvarig på både Elgiganten och Coca Cola driver han nu försäljningen och affärsutvecklingen för några av Gate 88 största internationella konton.

fabian.karlsten@gate88.se

+4670 385 07 10

 

CECILIA MORÉN  CFO GATE88

CECILIA MORÉN CFO

finance@gate88.se

+46910 106 06

 

KRISTIAN LINDÉN SENIOR CONSULTANT AND BOARD MEMBER

kristian.linden@gate88.se