Våra konsulter

Konsultteamet på Gate 88 har byggt upp en bred erfarenhet från försäljning och internationella affärer och tillsammans täcker de in de flesta av världens ledande tillväxtregioner.


Våra konsulters meritlista inkluderar alltifrån Norden, Europa och Öststaterna, till Asien, Nordafrika, Australien, Sydamerika och USA. Förutom svenska och engelska, har vi konsulter som talar tyska, franska, ryska spanska och portugisiska.

I sitt arbete med uppstart, etablering och utveckling av försäljning och exportverksamheter drar de nytta av sin expertis inom bland annat försäljning, marknadsanalys, kundbearbetning, kvalitetssäkring av distributionskanaler och kvalificerade on site-rekryteringar .

De är ett team av drivna experter, som trivs allra bäst när de befinner sig mitt i hetluften varesig om det är på den svenska marknaden och/eller på den internationella marknader. Målet är att alltid försöka skapa de bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika affärer.

Är du intresserad av att utveckla dina försäljningsprocesser och internationella affärer med hjälp av Gate 88?


Första steget är att ta kontakt med en av våra kundansvariga, som du hittar nedan. De ser till att du kopplas samman med den konsult som ger dig bästa möjliga förutsättningar.

Peter Karlstén

CEO
+46 (0)70 334 47 03

Peter Karlstén har över tjugofem års erfarenhet från försäljning i ett antal olika branscher, som säljare, säljchef, exportchef och inom internationell försäljning och affärsutveckling. Han har ett brett kontaktnät såväl nationellt som internationellt, samt gedigen kunskap om hur man tar sig fram och skapar framgång inom olika affärskulturer. Peter Karlstén kan beskrivas som en orädd och engagerad estradör, med unik förmåga att få människor att våga utmana sig själva.

Torbjörn Gunnarsson 

VP International Sales
+46 (0)70 538 16 14

Torbjörn Gunnarsson har över 20 års erfarenhet från att skapa goda relationer på den internationella scenen. Torbjörn kommer närmast från en roll som Export Sales Manager där han främst arbetat med distributörsuppbyggnad och utveckling av internationella affärer. Marknader Torbjörn verkat i är bl.a. Asien/Pacific, Mellanöstern, Nordamerika och Västeuropa.

Torbjörn har ett gediget kontaktnät och ett rykte om sig att vara trygg och metodisk i de utmaningar han står inför. Torbjörn är en stark resurs för Gate 88 i ambitionen att möta och överträffa våra kunders högt ställda förväntningar.

Jenny Ferry

Business Consultant
+46 (0)70 283 04 98

Jenny Ferry har femton års erfarenhet från inköp, strategiska inköp, produktion, försäljning i ett antal olika branscher, internationell försäljning och affärsutveckling. Jenny brinner extra mycket för detaljhandeln och när man överväger att justera eller upprätta nya affärsmodeller. Hon har vidareutbildat sig inom digital affärsutveckling på Berghs. Hon har ett brett kontaktnät såväl nationellt som internationellt, samt gedigen kunskap om olika affärskulturer, inte minst hur det är som kvinna att jobba internationellt! Jenny Ferry kan beskrivas som en engagerad med sinne för nytänkande och skapandet av unika affärsupplägg.