Peter Karlstén Gate 88 som talare i Berlin.

Medical device reimbursement in Europe. Reimbursement in France, the UK and Scandinavia 28th February 2019 in Berlin

 

”Det är hedrande att få en inbjudan att tala för företag och viktiga organisationer inom den europeiska sjukvården säger Peter Karlstén CEO Gate 88. Det ger dessutom en unik möjlighet att utveckla nätverk och stärka våra relationer med företag, individer och organisationer inom den europeiska sjukvården.

Det är relationer som inte bara vårt företag har nytta av utan också de landsting och regioner i Sverige som söker möjligheter att utveckla sina nätverk och verksamheter, fortsätter Peter ”

 

Seminariet riktar sig till medicintekniska tillverkare som vill sälja sina produkter i Frankrike, Storbritannien eller Skandinavien.

 

”Trots att det finns likheter mellan tyska och andra europeiska hälso- och sjukvårdssystem är det viktigt att utveckla en djupare förståelse för ett framgångsrikt marknadstillträde. Det är särskilt viktigt för nya aktörer. Men även etablerade tillverkare som vill dra nytta av nya insikter om enklare och snabbare processer, säger Olaf Meyer divisionschef för tyska arrangören BEO Berlin”

 

Speakers

Peter Karlstén, CEO, Gate 88 AB, Skellefteå (Sweden)

Marie Glori Pasquet, Managing Director, GloriMed Consulting, Saint-Dionisy (France)

Jon Wilks, Managing Director, UK HealthGateway Ltd, London (UK)

 

Peter kommer att tala om förutsättningar hur sälja sina produkter och lösningar mot de olika Skandinaviska sjukvårdssystemen.

 

Väl mött i Berlin 28 februari

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *