Låt oss vara kraften i ert säljarbete. 

Samhället öppnar äntligen upp efter Corona. Sakta men säkert börjar försäljning och business återgå till ett nytt normalläge. Det betyder också att försäljningsarbetet på allvar kan ta fart igen.  

Rivstarta säljet. Låt oss vara kraften i ert säljarbete. 

Vi erbjuder kortare eller längre interim-säljuppdrag där vi hjälper till att genomföra konkreta säljaktiviteter, bearbeta nya eller befintliga kunder eller marknader.

Rivstarta säljteamet med nya säljkunskaper. Vi erbjuder workshops, föreläsningar eller inspirationsseminarier om försäljning och internationell affärskultur.

Vi erbjuder mentorskap, rådgivning eller resursstöd för säljare eller säljchefer att bli skickligare i sitt arbete. Exempelvis tips och tricks om hur man kan bygga en effektiv säljorganisation för att skapa tillväxt?

Gate 88:s verktygslåda är full av erfarenheter och verktyg som kan hjälpa Er att skapa framgångsrikare och fler lönsamma affärer.

Jag heter Fabian Karlstén är 29 år. Jag har lång erfarenhet från försäljning, både till dagligvaruhandeln som med komplex försäljning inom business to business. Jag är orädd och också utbildad inom olika säljmetodiker.

Jag har en gedigen kunskap om hur man snabbt kommer igång med ett effektivt säljarbete. Det kan ni ha nytta av när ni nu vill växla upp ert säljarbete.

Välkommen att kontakta mig så berättar vi mer:

fabian.karlsten@gate88.se

www.gate88.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *