Min kompis Shafi

Det här är min kompis Shafi som arbetar som entrévärd på ett hotell i stadsdelen Deira i Dubai. En härlig personlighet som alltid har ett leende och en high five över för de han möter. På vilket sätt är det försäljning? Jo, han ger mig en bra och positiv känsla vilket också påverkar min totala upplevelse och sättet jag berättar för andra om hotellet.

Hur skiljer sig försäljning i dag från igår? En hel del faktiskt. Exempelvis finns det många medarbetare som på olika sätt inte riktigt ser sin roll i företagets försäljningsarbete, eller hur deras arbete faktiskt påverkar kundens totala upplevelse av företaget. En ökad intern samsyn om ”vad försäljning är” skapar både engagemang och bättre insikter om hur skapa viktiga värden och positiva upplevelser för företagets kunder.

Vilka argument har ditt företag för att träna mer på försäljningtekniker?

En uttalad och tydlig säljprocess leder alltid till bättre affärer, det bara är så, oavsett om det handlar om Sverige eller en internationell marknad. För att lyckas gäller det att ha koll på din affär och de val du behöver göra för att skapa rätt förutsättningar för en framgångsrik försäljningsutveckling. Det kan handla om hur du prioriterar säljtid, väljer ut dina kunder, hur du strukturerat förbereder och genomför kundmöten till hur du skapar smartare argumentation och förhandlar för ditt företag. I slutändan handlar det om affärer, att öka försäljning, förbättra marginaler eller kapa säljkostnader genom att arbeta effektivare.

Gate 88 genomför allt från inspirationsföreläsningar till konkret coachning och säljutbildningar med syfte att skapa bättre förutsättningar för företag och individer att lyckas bättre med sin försäljning.

Så, vilka argument har just ni för att träna mer på försäljning?

Vill ni vet mer hör av er till peter.karlsten@gate88.se alt mobil: 070 334 47 03

Välkommen

Peter Karlstén CEO Gate 88.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *