EDUGATE

FÖRSÄLJNINGSUTVECKLING

En uttalad intern samsyn runt hur man ska bedriva försäljning samt en strukturerad och dokumenterad försäljningsprocess leder alltid till fler affärer, det bara är så. Vi hjälper till att ta fram en konkret försäljningsprocess som beskriver de olika delarna i företagets sätt att arbeta med försäljning. 

Vi dyker ner i hjärtat av säljprocessen och skapar konkurrenskraftiga fördelar för ert företag att växa, allt baseras på just ert företags förutsättningar. 

 

Kundresan 

När vi diskuterar kundresan bygger det på att tydliggöra ert företags service och förhållningssätt till era kunder. Vi hjälper till att öka samsynen kring hur man internt/externt agerar för en framgångsrik affärsutveckling. I samtliga steg. Ofta tar man föregivet att kunden förstår ens ambition och välvilja men minsta otydlighet kan också uppfattas som dålig service eller missförstånd. 

 

PRAKTISK PRESENTATIONSTEKNIK

Det kan vara dragningen på det stora styrelsemötet, den korta pitchen för gruppen eller en presentation för en sortimentsgrupp, oavsett gäller det att nå fram och skapa intresse både för dig och för det budskap du vill förmedla. Att övertyga och vara trovärdig skapar viktiga fördelar, fördelar som kan vara skillnaden mellan att få en affär och att inte få en affär.

Praktiskt presentationsteknik syftar till att stärka din roll som talare och presentatör. Du kommer att få träna och genomföra egna presentationer, få feedback, verktyg och värdefulla tips på hur du ska bli ännu bättre som talare och presentatör.

 

Boka våra populära föreläsningskoncept

  • Kan man förebygga otur?
  • Försäljning och förhandling.
  • I huvudet på en entreprenör.
  • Alla känner prinsen - en resa i kultur och missförstånd. 

Föreläsningarna lockar både till nya insikter, skratt och förändringsbenägenhet. Föreläsningarna genomförs av Peter Karlsten som bjuder på anekdoter och erfarenheter från hans snart 25 år av försäljning i andra kulturer och länder. 

SALES SUPPORT

Lång startsträcka, höga kostnader, rätt kompetenser och branscherfarenhet där har ni några av de vanligaste hinder företag anger vid rekrytering eller uppstart av en säljare. 

Genom att arbeta med Gate 88´s får ni tillgång till några av Sveriges bästa. Chansen till affärer ökar genom att man kortar startsträckan och får tillgång till kompetens och starka internationella nätverk.