2020: Året ingen lär glömma.

För många branscher och företag har det varit en kamp för överlevnad. Många företag har passat på att ställa om sina verksamheter och utvecklat nya kreativa sätt att göra affärer på. Idérikedomen har imponerat. Den digitala utvecklingen har tagit fart och Kraften i entreprenörskapet och företagandet har varit starkt.

2021; Nu knyter vi näven i fickan och ser framåt. 

Efter många år med världen som arbetsfält har vi på Gate 88 upplevt de allra flesta utmaningar. Vi har manövrerat genom svåra marknader och tuffa affärsmässiga minfält. Vi har hanterat kriser. Lärt oss hantera olika karaktärer och personligheter.

Den erfarenheten utgör i dag basen i Gate 88:s erbjudande.

Gate 88:s verktygslåda är full av erfarenheter och verktyg som kan hjälpa Er att skapa framgångsrikare och fler lönsamma affärer. Oavsett om det handlar om startup eller mer etablerade företag som vill få inspiration eller nya insikter för att förbättra attityd och nya arbetssätt till försäljning.

Vi säger ofta: Antingen blir man bäst på de man gör eller billigast, att vara lagom leder antingen till att kunden upplever dig för dålig eller för dyr. Kunder väljer inte lagom. I synnerhet inte om ambitionen är att vara bäst.

2021 tänker vi fortsätta göra det vi kan allra bäst:

Vi vill vara kraften i ert säljarbete. Det kan ske genom workshops, föreläsningar eller inspirationsseminarier om försäljning och internationell affärskultur.

Kortare eller längre interim-säljuppdrag där vi hjälper till att genomföra konkreta säljaktiviteter, bearbeta nya eller befintliga kunder eller marknader.

Rådgivning eller resursstöd för säljare eller säljchefer att bli skickligare i sitt arbete. Exempelvis om man vill bygga en effektiv säljorganisation för att skapa tillväxt?

Välkommen att kontakta oss:

fabian.karlsten@gate88.se

www.gate88.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *