Gate 88 får förnyat förtroende när BIC Factory upphandlar

Gate 88 får förnyat förtroende när Umeå Kommunföretags inkubator för nystartade företag, BIC Factory, upphandlar konsulter för kommande tre år.

Bilden: Malin Grönborg

”Peter Karlsténs kunskap och erfarenheter inom försäljning och internationella exportaffärer har varit väldigt värdefulla, så vi uppskattar att Gate 88 vill fortsätta engagera sig för våra entreprenörer, säger Kerstin Edvardsson, projektledare BIC Factory.

”Det känns både hedrande och inspirerande att få förtroendet att arbeta vidare med BIC-teamet och de olika företagen i inkubatorn, säger Peter Karlstén CEO för Gate 88”.

Om BIC Factory
BIC Factory arbetar för att upptäcka och stödja unga, lovande entreprenörer som vill starta egna företag i Umeå. Som företagare på BIC Factory får du stöd och vägledning i att starta upp och utveckla ditt företag under två år. BIC erbjuder en kreativ miljö, behovsanpassad hjälp från erfaren projektledning och externa affärscoacher samt tillgång till etablerade affärsnätverk.

Ansök nu och ta del av den samlade kunskap som inkubatorn erbjuder.
Vill ni veta mer om BIC Factory och hur man ansöker om en plats.

Kontakta projektledare Kerstin Edvardsson
Mail: kerstin@bicfactory.se
Mobil: 070-675 97 38

Om Gate 88
Gate 88 hjälper företag, organisationer och individer som vill bli bättre på försäljning och internationella exportaffärer genom att utveckla deras kunskap, mod och attityd till försäljning. Vårt mål är att kunden så snabbt som möjligt skall stå på egna ben och själva driva försäljningen mot nya rekord. Såväl lokalt som i världen.

Gate 88 erbjuder föreläsningar, seminarier, coachning, utbildningar och workshops för att inspirera, sprida kunskap och bidra till en kontinuerlig kompetensutveckling.

Gate 88 har sedan starten 2014 arbetat med över 200 olika företag i olika branscher, allt från startupbolag, inkubatorer, acceleratorer till etablerade och globala företag.

Frågor om vad Gate 88 kan göra för er kontakta.
Peter Karlstén
Mail: Peter.karlsten@gate88.se
Mobil: 070 334 47 03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *